Taktekking i Sandnes og Stavanger

Taktekking av alle typer tak

På jakt etter en aktør innen taktekking i Sandnes eller Stavanger? Da har du kommet til riktig plass! Rogaland Tak er spesialiserte på taktekking av alle typer flate tak. Vi har opparbeidet oss lang erfaring i utførelse av taktekking på alt fra større industribygg til eneboliger. Vårt leveringsområde omfatter hovedsakelig av Stavanger og Sandnes. Både privatkunder og større entreprenører inngår i vår kundeportefølje.

De vanligste prosjektene vi jobber med innebærer tekking av flate tak, terrasser og membraner, både på boliger og industribygg. Våre taktekkere utfører arbeid på både nybygg og rehabiliteringsprosjekter. Hos oss er ingen oppdrag for små.

Sitter du med et ønske å legge et nytt tak? Eller kanskje du ønsker tekking på et gammelt og slitt bygg? Ta kontakt med oss i dag, og vi kommer gjerne på befaring i Stavanger og Sandnes- området for å gi deg våre synspunkter på hva som passer dine behov.

Feste av tak

Hvorfor velge oss som din taktekker?

Taktekking er blant de mest grunnleggende elementene å ha en tilfredsstillende utførelse av når man eksempelvis skal bygge et nytt hus. Stavanger og Sandnes befinner seg i et værutsatt og varierende klimatisk område, med tidvis mye nedbør og vind. En av de viktigste faktorene ved å legge nytt tak i slike områder er at taket er nødt til å være tilstrekkelig beskyttende mot denne type klima.

Våre ansatte har årevis med erfaring innenfor taktekking, noe som har gitt oss en uvurderlig kompetanse på å vurdere hva som er den optimale løsningen i diverse prosjekter. Vi sitter dermed med kunnskap om hvordan man skal legge tak som er best tilpasset klimapåkjenningene i Stavangerområdet.

Hos oss skal du være trygg på at vi verdsetter kvalitet i vårt arbeid. Alle våre produkter og leverandører innehar nødvendig teknisk godkjenning. Vi bruker anerkjente Takringen som vår hovedleverandør. Dette er en landsdekkende kjede innenfor taktekking- og blikkenslagerbransjen, som har levert kvalitetsprodukter i åresvis.

Som bedrift er vi sertifisert med sentral godkjenning tiltaksklasse kl2. Dette medfører at vi er kapable til å utføre alle typer oppdrag innenfor taktekking. Våre priser er konkurransedyktige og du skal få det du betaler for. Vi er veldig opptatt av å levere i henhold til avtalen som er satt

Tekking med asfaltert takbelegg

Det finnes flere typer materiale man kan ta i bruk ved taktekking, men hos oss tar vi fortrinnsvis i bruk asfaltert takbelegg. Når man bruker asfaltert takbelegg på sitt nye tak, kan man forvente seg en levetid på minst 25 år. En fordel med å bruke dette materiale ved taktekking er at det er relativt lett å se når belegget er klar for utskiftning. Det ytterste laget på takbelegget er nemlig beskyttet med skiferkorn. Når disse ikke lenger er synlige på takbelegget, er det gjerne tid for å bytte ut taket.

En annen fordel ved å utføre taktekkingen med asfaltert takbelegg, er at det enkelt å fikse om det skulle oppstå skader på taket. Eksempelvis er det mulig å sveise på en lapp på skadestedet, om dette ikke er altfor utbredt. Dette er noe man kan få til på egenhånd, men vi bistår selvfølgelig om du vil overlate jobben til profesjonelle.

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for deg innen taktekking, ta kontakt med oss her!